Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Klantenaccount - uw boeking bewerken, verlengen of annuleren

Je kunt hier inloggen op je persoonlijke klantenaccount. Daar kunt u direct uw boeking aanpassen tot 48 uur voordat u uw bestelwagen ophaalt:

Overview_Edit.png

Om de duur van uw reis aan te passen of helemaal naar een andere datum te verplaatsen, kiest u voor "boeking bewerken":

Extend_booking.png

Mocht de prijs van uw boeking veranderen, dan ziet u aan de rechterkant een overzicht. Zodra u zeker bent van de data, klikt u op "Boek nu".

Om uw boeking te annuleren selecteert u op de hoofdpagina de optie "Boeking annuleren". U wordt naar de annuleringspagina geleid, waar het annuleringsproces nogmaals wordt uitgelegd. Mocht u de "Flex optie" hebben, dan wordt deze hier ook getoond. Klik op "Boeking annuleren" als u zeker weet dat u wilt annuleren:

Cancellation NEW NL.JPG

Na de annulering ontvangt u een bevestigingsmail met uw eventuele voucher.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 86 van 339

Artikelen in deze sectie

Mogelijk gemaakt door Zendesk