Kundkonto - redigera förarinformationen

Här kan du logga in på ditt personliga kundkonto. Där kan du se detaljer om din bokning och direkt justera all information.

För att redigera dina föraruppgifter väljer du "Förare" i navigeringen till vänster.

Du en översikt över all information om föraren. Om du vill lägga till en annan förare kan du göra det här. Tänk på att du kan behöva justera Carefree-paketet. Du kan också byta huvudförare och de andras föraruppgiftergenom genom att helt enkelt klicka på "Switch main driver" (byt huvudförare) på höger sida:

På nästa skärm visas alla fält som du måste fylla i för den nya huvudföraren:

När du är klar klickar du på "Apply changes" för att spara informationen. Om du har bytt huvudförare behöver du från och med nu hennes/hans födelsedatum för att få tillgång till kundkontot.

Vänligen observera!

Om du har bytt huvudförare kommer du få en ny länk för att logga in. Den skickas till den nya huvudföraren med dess angivna information.