Kundkonto - justera tider för hämtning och lämning

Här kan du logga in på ditt personliga kundkonto. Där kan du direkt justera dina datum:

Upp till 3 dagar före resans början kan du justera din upphämtningstid.

Upp till 2 dagar  före returdatumet kan du ändra ditt returdatum.

Self-service

Du kan välja mellan kostnadsfria och avgiftsbelagda möten. Priserna varierar dynamiskt beroende på efterfrågan och årstid.

Om du väljer ett avgiftsbelagt datum visas kostnaden till höger på sidan. Om du är nöjd med ditt val klickar du på "Boka nu" för att göra en bindande bokning.

Om du har valt en avgiftsbelagd tid kommer det att finnas ett utestående belopp som du kan reglera via dina betalningar.

Observera att varje tidslucka har en gräns för tillgängliga bokningar. När kvoten är full går det inte längre att boka för det datumet.