Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Klanten account - bestuurdersinformatie bewerken

Je kunt hier inloggen op je persoonlijke klantenaccount. Daar kunt u de details van uw boeking bekijken en sommige gegevens direct aanpassen.

Om de gegevens van je chauffeur te bewerken, selecteer je "Bestuurders" in de navigatie aan de linkerkant.

Dit brengt u naar een overzicht van alle chauffeursinformatie. Als u nog een bestuurder wilt toevoegen, kunt u dat hier doen. Houd er rekening mee dat u misschien het Zorgeloos-pakket moet aanpassen. U kunt ook de hoofddriver en de tweede driver verwisselen door aan de rechterkant te klikken op "Verwissel hoofddriver":

Het volgende scherm toont u alle velden die u moet invullen om de gegevens van de bestuurder in te vullen:

Zodra u klaar bent, klikt u op "Wijzigingen toepassen" om de informatie op te slaan. Als u de hoofdbestuurder heeft gewijzigd, heeft u voortaan haar/zijn geboortedatum nodig om toegang te krijgen tot de klantenrekening.

Let op!

Als je van hoofdbestuurder bent veranderd, wordt een nieuwe toegangslink gegenereerd en naar de nieuwe hoofdbestuurder gestuurd.