Vad finns var i Road House (Bürstner)

Varningstriangel och varningsväst
Du hittar 4 varningsvästar och en varningstriangel i golvfacket framför baksätena.

Stolar och bord
Inomhusbordet är installerat i pentryt och kan kopplas loss vid behov. Du hittar ett campingbord och stolar i bilens bagageutrymme.

Första hjälpen-kit
Ligger i golvfacket framför baksätena.

Mörkläggningsgardiner
Varje fönster kan mörkläggas med rullgardiner eller draperier. Var försiktig när du drar upp eller ner dem.

Jerrycan och hällkran
I bagageutrymmet finns en dunkar med en hälltunna som fästs för att fylla på färskvattentanken. Fyll inte färskvattentanken med diesel!

Fordonsdokument och loggbok
Du hittar registreringsbeviset och det gröna försäkringskortet samt hjälp med alla funktioner i fordonet i loggboken. i handskfacket.