Bänk i baksätet - Surfer Suite (VW T6.1 California Ocean)

Så här kan du fälla baksätet till en säng i din Surfer Suite:

Fäller baksätesbänken:

1. Sätt dig på bänken med ansiktet mot framsidan och dra i spaken till höger.
  2. Skjut sedan bänken helt framåt.
  3. Vik nackstöden bakåt med hjälp av knapparna.
  4. Dra upp öglan mellan sätet och ryggstödet och fäll ner bakre bänken bakåt.
  5. Dra madrassen från baksidan till framsidan, över bänken, och du är klar!

Rätta ut bänken

1. Vik in madrassen bakåt
  2. Knäböj på sätet, dra i öglan och dra upp baksätet med den andra handen.
  3. Fäll upp nackstöden och skjut först därefter tillbaka bänken i önskat läge.

Se videon här:

Felsökning

Om baksätet inte fälls tillbaka till sittplatsen kan du göra följande:

1. Sätt dig på mitten av baksätet.
  2. Kontrollera att inget sitter fast och hindrar ryggstödet från att komma upp (säkerhetsbälte, utrustning...).
  3. Kontrollera att sätet är korrekt fastklickat på skenorna.
  4. Kontrollera att remmen för att dra sätet inte sitter fast eller är vriden.
  5. Dra med viss kraft från bältet och flytta sätet fram och tillbaka med benen tills sätet kommer tillbaka till upprätt läge.