Kraft och ljus i bussen - Surfer Suite (VW T6.1 California Ocean)

Ljusbrytare finns på höger sida av köksblocket, taket, bagageutrymmet eller C-stolpen. Lamporna kan också slås på/av via displayen ombord.

Observera följande:

• Ladda inte någon enhet i förarhytten via USB när den står stilla eftersom startbatteriet kan laddas ur!
  • 230V-uttaget bredvid köksblocket bakom förarsätet fungerar endast med en extern strömanslutning.
  • USB-portarna och 12V-uttagen (taktältet, höger vid baksätet, bagageutrymmet) fungerar också utan extern strömanslutning. Campingbatteriet måste dock laddas. Observera att dessa uttag är avsedda för små elektriska apparater som mobiltelefoner eller bärbara datorer (ingen vattenkokare, hårtork etc.).