Hur går det till när jag hämtar ut min campervan?

När du kommit fram till vår filial, vänder du dig till en av våra medarbetare eller går till receptionen. Där får du nyckeln av en medarbetare som också följer dig till din campingbil och förklarar alla viktiga handgrepp och funktioner i din campervan. Här finns naturligtvis också tillfälle att ställa frågor.

Om du aldrig hyrt en campingbil förut, kommer en medarbetare från roadsurfer att guida dig genom hela fordonet och visa hur köksdelen resp. köksgeråden fungerar och hur du sätter på och stänger av gasen som finns i den bakre delen av campingbilen. Under baksätet finns en låda med en del användbara tillbehör såsom vev till markisen, elkabel, nivåklossar, en dunk och slang för påfyllning av vatten och mörkläggningsgardiner till de främre fönstren. Dessutom visar vi dig var el- och vattenuttagen finns, hur du fäller ut markisen, fäller ner baksätet och fäller upp taktältet, sätter på parkeringsvärmaren och mycket mer.

Var inte orolig – du behöver inte komma ihåg allt – i handskfacket i din campervan finns också en How to-guide och en instruktionsbok för fordonet, om du skulle bli osäker på hur saker och ting fungerar. Användningen av din campervan och alla dess funktioner är emellertid mycket intuitiv. Skulle du trots det behöva hjälp och inte kommer vidare själv, kan du helt enkelt vända dig till vår kostnadsfria servicehotline. Till denna hotline kan du även vända dig för hjälp direkt i händelse av skada.

Om du har bokat tilläggsutrustning såsom campingtoalett eller extra campingstolar m.m. glöm då inte att snabbt kontrollera att allt finns med ombord före avresa.