Deposition för att hyra?

Vi är rädda att det inte går att komma runt det, eftersom olyckor tyvärr alltid kan inträffa.

En säkerhetsdeposition på 800 euro måste lämnas vid avhämtningen, antingen med betal- eller kreditkort (Visa eller Mastercard). Den återbetalas inom 30 dagar efter att bilen har återlämnats, förutsatt att allt är i ordning.

Om ett kreditkort används för depositionen kommer beloppet endast att hållas inne och sedan frisläppas automatiskt efter 30 dagar. Efter det kommer de 800 euro återigen att finnas tillgängliga på ditt konto. Tänk på att vissa banker inte redovisar frisläppandet som en återlämning, utan helt enkelt raderar "-800€" från din internetbank automatiskt.

Om du inte har något kreditkort kommer insättningen att debiteras ditt till betalkort. Tänk på att återbetalningen i detta fall kan ta upp till 8 veckor, eftersom det är en manuell transaktion.

Kontanter, banköverföringar eller Paypal-insättningar accepteras inte.