Deposition för att hyra?

Tyvärr finns det inget sätt att undvika det, eftersom något kan gå sönder... Därför måste vi be dig att betala en deposition på SEK 8,300.00 med kreditkort eller betalkort. Vi accepterar Visa eller Mastercard. Beloppet kommer endast att spärras i 30 dagar och frigörs automatiskt igen om allt är i ordning. Observera att vissa banker inte visar frisläppandet som en retur i "+SEK 8,300.00", utan raderar helt enkelt "-SEK 8,300.00" i din internetbank.

Om du inte har något kreditkort (kredit- eller betalkort) kan du också betala med EC-/Girokort på tyska stationer. Men eftersom detta inte är en bokning utan en debitering från ditt konto kan det ta lite längre tid att överföra pengarna tillbaka till dig.

Följ helt enkelt statusen för din insättning på ditt kundkonto.

Vänligen notera följande:

• Det är tyvärr inte möjligt att betala depositionen kontant, via banköverföring i förväg eller via Paypal eller American Express.
  • Kontrollera om du kan din PIN-kod och om gränsen på ditt kort är tillräcklig, eftersom depositionen måste betalas i en betalning.
  • Din medförare kan också betala depositionen - det behöver inte vara ditt namn på kortet.

Deposition alltid i lokal valuta

Valutan och beloppet för depositionen beror på den lokala valutan på den station där du hämtar din roadsurfer:

Europa

USA
(Amerikanska $)

Schweiz
(CHF)

Storbritannien

Sverige
(SEK)

Kanada
(Kanadensiska $)

Norge (NOK)

800€ $850 850CHF £650 8300SEK $1200 10 000 NOK