Achterbank - Surfer Suite (VW T6.1 California Ocean)

Inklappen van de achterbank:

1. Ga op de bank zitten met het gezicht naar voren en trek aan de hendel rechts.
  2. Duw de bank vervolgens helemaal naar voren.
  3. Klap de hoofdsteunen naar achteren met behulp van de knoppen.
  4. Trek de lus tussen zitting en rugleuning omhoog en klap de achterbank naar achteren.
  5. Trek het matras van achteren naar voren, over de bank heen, en klaar is kees!

Rechtzetten van de bank:

1. Klap de matras naar achteren
  2. Kniel op de zitting, trek aan de lus en trek met de andere hand de achterbank omhoog
  3. Klap de hoofdsteunen omhoog en duw de bank dan pas terug in de gewenste positie.