Gas / koken - Surfer Suite (VW T6.1 California Ocean)

De gasfles (2,8kg) bevindt zich in de kast achteraan links in het laagste compartiment (til het deksel op en schroef het zwarte deksel vast) geïntegreerd in de verswatertank.
Voor het koken:

1. schroeft u de gasfles aan de achterkant los.
  2. U moet ook de rode hendel onder het keukenblok openen in de richting van de leiding.
  3. Zet het gas op het fornuis aan en ontsteek het met de zwarte knop.

Tip voor het koken: zet het pop-up dak omhoog, klap het dakbed in en zet de ramen open.

Let op: Zorg ervoor dat u de gasfles afsluit voordat u gaat rijden!

U kunt een visuele uitleg zien op minuut 12:45 van deze video: