Stroom en licht in de bus - Surfer Suite (VW T6.1 California Ocean)

Lichtschakelaars bevinden zich aan de rechterkant van het keukenblok, het dak, de kofferbak of de C-stijl. De verlichting kan ook worden in-/uitgeschakeld via het boorddisplay.

Let op het volgende:

• Laad geen enkel apparaat in de bestuurderscabine op via USB bij stilstand omdat de startaccu zich kan ontladen!
  • De 230V aansluiting naast het keukenblok achter de bestuurdersstoel werkt alleen met een externe stroomaansluiting.
  • De USB-poorten en 12V-aansluitingen (daktent, rechts bij de achterbank, kofferbak) werken ook zonder externe stroomaansluiting. De campingaccu moet echter wel worden opgeladen. Let op, deze stopcontacten zijn voor kleine elektrische apparaten zoals mobiele telefoons of laptops (geen waterkoker, haardroger, enz.).