Waarvoor zijn de servicekosten?

Bij elke boeking bij roadsurfer betaal je naast de huurprijs eenmalig 99 euro servicekosten.
Elke roadsurfer camper kan optioneel als hondencamper geboekt worden. Zodra u uw favoriete model hebt gekozen, hoeft u alleen nog maar de eenmalige hondenkosten van 79 euro aan uw boeking toe te voegen.

De servicekosten zijn voor ons werk achter de schermen. Zoals het vullen van de gasfles, die jij leeg terug mag brengen, en het vullen van de Ad-Blue tank, die jij ook niet hoeft bij te tanken. Daarnaast zit ook de overdracht en de telefonische service voor, tijdens en na je boeking hierbij in. Ten slotte maken wij de buitenkant van de camper schoon, en desinfecteren we de binnenkant na jouw huurperiode.